Aqua Controller 3

Discussion on aquatic lighting.

Moderators: snoopdog, Amphiprion, AgeDynasty

Post Reply
User avatar
andy4499
Chromis
Posts: 1580
Joined: Fri Jun 25, 2004 5:26 pm
Location: Daphne, AL

Aqua Controller 3

Post by andy4499 » Wed Jun 23, 2010 12:16 pm

Does someone know how to set one of these up with timers and things. I need to get the one I have up and running fully. If you know how to work one of these let me know if you can come over and help me out with it. I give the person that can help me some frags.
225 Gallon Aquarium, Two 40 gallon frag tanks, 75 gallon refugium, 30 gallon sump
neptune aquacontroller III
Lighting = 3 x 400 watt MH, 4 x 6' VHO's,
Pumps = Panworld 100 (return), 2 x Vortech MP40, Seio 1500
ASM G-4 Skimmer, GEO calcium reactor.

User avatar
Phisher
Hermit Crab
Posts: 773
Joined: Sun Sep 28, 2003 8:10 pm
Location: Saucier
Contact:

Re: Aqua Controller 3

Post by Phisher » Wed Jun 23, 2010 8:52 pm

I just finished setting up my RKL, not sure how similar these systems are but we can take a look at it when I get my frags. Some things I found helpful in the mean time were:

-Go to the website and check out the forums (if they have any).
-Look for an interface manual on the website, the one I got off DA website was much more comprehensive than the one that came in the box.
-Make sure to update the firmware if its available, the RKL had updates for the controller and all the modules, even the power strips.
Image

Post Reply